PokerStrategy.com Home
Nume utilizator:  Parola: 
Înregistrează-te | Ţi-ai uitat parola? | Ajutor | 
Bine ai venit la PokerStrategy.com
Nu eşti autentificat în cont!
Dacă aceasta este prima ta vizită, ai posibilitatea să te înregistrezi aici.
Dacă eşti membru înregistrat atunci autentifică-te în partea de sus a paginii.
Ai totuşi posibilitatea de a vizita câteva din forumurile noastre fără a fi membru înregistrat!

Nu uita, doar în calitate de membru PokerStartegy.com poţi profita de toate beneficiile oferite!

PokerStrategy.com » Poker » Discuţii despre poker » Carti poker traduse in romana!
Ultimul mesaj | Primul mesaj necitit Printează pagina | Adaugă subiectul la favorite
Du-te la sfârşitul paginii Carti poker traduse in romana! 2 voturi - Rating mediu: 3.002 voturi - Rating mediu: 3.002 voturi - Rating mediu: 3.00
Autor
Mesaj « Subiectul anterior | Următorul subiect »
cuore2010
Argint

Data înregistrării: 14.12.2010

Carti poker traduse in romana! Răspunde acestui mesaj Publică raspuns cu citat: Editează/Şterge mesaj Raportează acest mesaj moderatorului       Du-te la începutul paginii

Salut, daca are cineva carti de poker traduse in romana, il rog sa imi dea si mie....poate starnesc rasul, iar engleza mea e de nivel mediu, dar cred ca as putea progresa mai bine daca as citi in romana.
In special m-ar interesa Elements of Poker, de Tommy Angelo si Power Hold'em Strategy, de Daniel Negreanu.
Multumesc!

Mesaj nou 13.04.2012 08:56 cuore2010 este off-line Caută mesaje publicate de cuore2010 Adaugă pe cuore2010 în lista de prieteni
Zanardi1
Moderator

Data înregistrării: 04.01.2010

Răspunde acestui mesaj Publică raspuns cu citat: Editează/Şterge mesaj Raportează acest mesaj moderatorului       Du-te la începutul paginii

Le traduc eu din engleza in romana contra cost. 0.07$ pe cuvant sursa

Mesaj nou 13.04.2012 10:08 Zanardi1 este off-line Caută mesaje publicate de Zanardi1 Adaugă pe Zanardi1 în lista de prieteni
scrimitzu
Începător

Data înregistrării: 15.02.2009

Răspunde acestui mesaj Publică raspuns cu citat: Editează/Şterge mesaj Raportează acest mesaj moderatorului       Du-te la începutul paginii

Traduc si eu pentru 1$/pagina
Mesaj nou 13.04.2012 10:31 scrimitzu este off-line Caută mesaje publicate de scrimitzu Adaugă pe scrimitzu în lista de prieteni
cuore2010
Argint

Data înregistrării: 14.12.2010

Iniţiatorul subiectului Subiect iniţiat de cuore2010

@scrimitzu
) fac cate 8 pagini pe un A4 atunci, ca la fituici si cu vreo 5 - 6 $ am tradus o carte )

Mesaj nou 13.04.2012 22:17 cuore2010 este off-line Caută mesaje publicate de cuore2010 Adaugă pe cuore2010 în lista de prieteni
Structură ramificată | Structura forumului« Subiectul anterior | Următorul subiect »
Treci la:
PokerStrategy.com » Poker » Discuţii despre poker » Carti poker traduse in romana!