PokerStrategy.com Home
Nume utilizator:  Parola: 
Înregistrează-te | Ţi-ai uitat parola? | Ajutor | 
Bine ai venit la PokerStrategy.com
Nu eşti autentificat în cont!
Dacă aceasta este prima ta vizită, ai posibilitatea să te înregistrezi aici.
Dacă eşti membru înregistrat atunci autentifică-te în partea de sus a paginii.
Ai totuşi posibilitatea de a vizita câteva din forumurile noastre fără a fi membru înregistrat!

Nu uita, doar în calitate de membru PokerStartegy.com poţi profita de toate beneficiile oferite!

PokerStrategy.com » Platforme poker » PartyPoker şi WPT Poker (reţeaua PartyPoker) » help plz
Ultimul mesaj | Primul mesaj necitit Printează pagina | Adaugă subiectul la favorite
Du-te la sfârşitul paginii help plz
Autor
Mesaj « Subiectul anterior | Următorul subiect »
weedboy1989
Bronz

Data înregistrării: 19.06.2010

help plz Răspunde acestui mesaj Publică raspuns cu citat: Editează/Şterge mesaj Raportează acest mesaj moderatorului       Du-te la începutul paginii

am castigat un turneu pe party poker(qualifier),si habar nu am unde vad biletul ca sa ma inscriu,ca turneul l-am tot cautat si nu-l gasesc.......am incercat si la tournament/qualifiers si nu l-am gasit.........
Mesaj nou 13.04.2012 18:24 weedboy1989 este off-line Caută mesaje publicate de weedboy1989 Adaugă pe weedboy1989 în lista de prieteni
qsyl123
Bronz

Data înregistrării: 24.10.2010

RE: help plz Răspunde acestui mesaj Publică raspuns cu citat: Editează/Şterge mesaj Raportează acest mesaj moderatorului       Du-te la începutul paginii

Cauta in "my turnements" undeva jos in dreapta si iti apare rezultatul,la turneu respectiv,,poate te ajuta.,.,.

Mesaj nou 13.04.2012 22:24 qsyl123 este off-line Caută mesaje publicate de qsyl123 Adaugă pe qsyl123 în lista de prieteni
weedboy1989
Bronz

Data înregistrării: 19.06.2010

Iniţiatorul subiectului Subiect iniţiat de weedboy1989
Răspunde acestui mesaj Publică raspuns cu citat: Editează/Şterge mesaj Raportează acest mesaj moderatorului       Du-te la începutul paginii

l-am cautat pana la urma prin toate turneele si l-am gasit,ms oricum
Mesaj nou 15.04.2012 15:04 weedboy1989 este off-line Caută mesaje publicate de weedboy1989 Adaugă pe weedboy1989 în lista de prieteni
Structură ramificată | Structura forumului« Subiectul anterior | Următorul subiect »
Treci la:
PokerStrategy.com » Platforme poker » PartyPoker şi WPT Poker (reţeaua PartyPoker) » help plz